Carina

I gång

Kategori: Motion

Idag var jag på ett lunchpass på Friskis o Svettis. Step-up. Det var nog c:a 10 år sen jag var på ett brädpass. Har provat på lite någon gång men inget riktigt.
Och det var kul! Och det var svettigt! Kommer garanterat att gå fler gånger bara jag kommer ifrån jobbet. Det försvinner ju ändå en timme extra. Måste ju ta mig till och från lokalen, dusch och äta lunch också. Br i alla fall att tjifen uppmuntrar till motion och rörelse. Ingen som tittar snett om man pyser iväg för att träna.

Och ikväll har jag försökt köra igenom hela gympapasset som jag ska hålla i i Bettna på tisdagar. Kan ju inte säga att det sitter och det blir nog en del ändringar under tiden men som tur är så har jag så tacksamma medgympare där, så vi arbetar säkert fram nåt bra med tiden. Skulle det visa sig att det inte alls funkar så får vi väl ta förra programmet. Det var uppskattat.

Så nu känns det som om jag är igång. Finns bara tiden så ska jag också försöka gå till gymmet en gång i veckan. Känner att jag behöver styrkan, gjorde lite ont i högra knät när jag skulle upp på brädan.

Och så är det min högra fot som inte vill vara med riktigt. Vet inte riktigt vad det är men det känns inte helt bra. Helst vill jag bara förtränga det men det går inte rikitigt. Ska leta fram lite Naproxen nu och knapra i mig så får vi hoppas att den blir bättre. Funderar också starkt på att prova ut skoinlägg. Någon som vet vart man vänder sig? Måste man ha remiss från Vårdcentralen först. Tycker det dår med VC är så krångligt eftersom jag egentligen hör till Flen men där är jag ju aldrig. Ska jag skriva över mig till nån VC i Nyköping? Nån gång har jag fått gå till den som är i samma byggnad som jag jobbar men vill helst inte gå dit av div orsaker.

Nu ska jag bränna skivan med musik till morgondagen. Håll tummarna att det går bra!

Upptaget

Kategori: Allmänt
Hallå där...
...det där är min datorväska!

Men tydligen är den väldigt skön för Siri har tillbringat större delen av dagen där.
Nytt användningsområde - ny kundkrets!

Saknar

Kategori: Allmänt


Bild: imitjdesajn.blogg.se

Oh Gud vad jag saknar dig Bella!
Har inte hört mycket från dig den sista veckan och på hönsmammors sätt så undrar jag naturligtvis hur du har det. Har ringt dig ett par gånger men kännt det som jag mest stör. Samtidigt tar jag det som ett tecken på att allt är bra och du helt enkelt inte har tid med mig. Men tänk, tänk om det är så att du mår dåligt och inte vill oroa din mor med det. Tänk. Och så går jag här i tron om att du mår bra och så är gör du inte det.

Jag vet ju innerst inne att du är vuxen nu. Kanske inte vill dela allt med mamma utan visa att du klarar dig själv men ändå är det så svårt. Svårt att släppa taget. Svårt att inte oroa sig. Vill ju bara att du ska ha det bra. Och samtidigt är ju livet så att det inte alltid är bra. Man måste ju lära sig att leva när det känns mindre bra också. Lära sig att hantera alla känslorna. Få må dåligt ibland.Just nu känner jag mig inte riktigt kul själv. Fruktansvärt stressad. Har massor av jobb just nu och allt ska vara klart dom närmaste dagarna. Har försökt jobba en del hemma nu i helgen men det går väl så där. Tog en paus för att lugna ner mig men blev bara mer stressad. Kanske skulle baka några kakor. Nästa helg ska vi ha kaffekalas så det behövs. Det blir inte så mycket tid över i veckan heller för det. På tisdag kör vi igång med jympan. (Oj, hoppas programmet jag satt ihop funkar för jag har inte hunnit köra igenom det ordentilgt. Vet inte ens om jag orkar det. Det kanske är för jobbigt.) På torsdag börjar väl "gummröran" och nån kväll måste vi väl handla efter jobbet. Och så har jag inte klippt gräset nu i helgen och nästa helg kommer det att vara alldeles för långt. Och eftersom Stefans klippare pajat helt så känns det som om det är jag som borde göra det. Den gamla hederliga Klippon är lite för låg för honom. Kanske borde jag klippa det på eftermiddan.

Är nog bäst att jobba lite till i alla fall.

Ha en lugn och skön söndag!