Carina

Jogga jorden runt

Kategori: Motion

Det går inte så där väldigt bra med den här kategorin men den här veckan har firman deltagit i "Jogga jorden runt" Det har inneburit att jag och mina kollegor gått 5 km i rask takt varje lunch. Ganska brahar det känts och det har varit fullt tillräckligt för mig. Det värsta är att aptiten ökat istället och jag har haft svårt för att säga "Nej tack!"

Om drygt en vecka kör gympa och "Gummröran" igång så då för vi sätta fart på döfläsket!

KOMMENTARER:

  • Håkan - Imitjdesajn Photography säger:
    2009-08-22 | 22:16:46
    Bloggadress: http://imitjdesajn.blogg.se/

    Motion och kultur, nej nu får vi här nog börja ta oss i kragen! 1:a sep är det sagt som startdatum, fast Anette har smygbörjat lite, har nog sett henne i sin svarta joggindress smygandes ut genom dörrn, haha! Duktiga ni är, klapp klapp :)

  • Sara säger:
    2009-08-24 | 22:01:56
    Bloggadress: http://candis.se

    SV. Det krångliga är att de måste vaccineras mot rabies först, vilket vi gjort. Sedan måste man vänta i ca 100 dagar och efter det göra ett test på deras blod för att se om de har börjat producera antikroppar. Har dom inte gjort det och vi har dom med till österrike så kan vi inte ta in dom i sverige igen förrän de fått sitta i karantän i x antal veckor/månader. Så de får vara hemma i 4 månader nu, sen gör vi ett test och har de producerat antikropparna så får dom följa med oss :)



    Krångligt hehe japp :)

  • Håkan - Imitjdesajn Photography säger:
    2009-08-25 | 16:15:12
    Bloggadress: http://imitjdesajn.blogg.se/

    Tack så mycket! Men skulle jag svamla? :O Jag har inte läst nåt svammel här sen den där motionsturen, har du inte återhämtat dig ännu.. hehe :p

Kommentera inlägget här: