Carina

25:e

Kategori: Allmänt

                             

                                   Gjorde ett nytt försök med kakbilden och idag gick det bättre!

Skulle ju ha gjort mer kakor idag men var för trött.
Efter jobbet åkte vi och handlade. Jag kom på att det var längesen vi åt på Max och tyckte att det kunde vi väl göra innan vi handlade. Det är ju iaf den 25 och just den dan känns det som min plånbok är lite tjockare. S var inte sen att haka på. Men efteråt ångrade jag mig för jag blev proppmätt.

Men vi slapp ju fixa nåt att äta när vi kom hem, istället tog jag en filt och la mig i soffan. Dröjde inte lång stund innan jag sov. Nu har vi betalat våra räkningar och känner oss inte riktigt lika penningstinna längre. Egentligen är det läggdags för länge sedan för mig men jag sitter och väntar på att buda på tradera. Bella ringde igår och ville jag skulle bevaka en auktion som går ut 23.28 eftersom hon själv skulle på krogen. 23.28!! Ingen bra tid för min del men vad gör man inte för sin älskade dotter. Eller är jag bara en tokig Curlingmorsa. Men nu är det inte så lång tid kvar så det ska nog fixa sig. Blir väl värre imorgon när klockan ringer vid 5.

Suss gott!

Effektiv

Kategori: Allmänt

Närj ag kom hem från jobbet blev det soppa och smörgås. Sen satte jag igång och bakade. Det blev  inte dom vanliga kakorna utan Hallongrottor och Chokladsnitt. Tänkte att jag måste variera mig lite, det är ju alltid samma kakor när släkten kommer. Fast dom jag brukar göra är godare i min smak. Vilka det är? Ja det kanske jag avslöjar nästa gång det är kalasdags. Ska försöka hinna med någon liten kaka till och sen tårta men den fixar jag på fredag kväll. Kanske kan få hjälp av Bella då.

Här hade jag tänkt lägga upp en bild på kakorna men datorn segar som tusan!!Sen var det jympadags. Jag fuskade ju förra veckan då jag var helt förstörd efter skidåkningen, så idag fick jag ta i lite extra mycket. Svettigt blev det. Just nu känner jag mig faktiskt rätt vältränad synd bara att det inte syns under allt fett. Försöker ju bli av med det, periodvis mer men oftast mindre så det går inte så fort. Men det går iaf åt rätt håll om man ser på lång sikt.

Nu är det hög tid att göra sig klar för sängen. Borsta, pilla och florsköja tänderna. Samtidgt som jag kör min balansövning och strech av vader.

Natti natti!

Bitterfitta

Kategori: Allmänt

När jag började med den här bloggen tänkte jag att den inte skulle bli en plats för min bitterhet, mina bekymmer etc utan en blogg som man kunde bli lite glad av. Nu känns det väl inte precis så men jag vill fortfarande inte kräkas ut massa problem här. Sånt finns det tillräckligt av ändå.

Idag känner jag mig ganske trött och missförstådd och har inget särkilt uppåt att komma med. Kände redan i helgen att det är en del som behöver göras på kvällarna den här veckan och så precis när jag gick från jobbet fick jag höra att det är ett jobb som måste vara klart på fredag och den kan nog behövas en del övertid. Det är väl bara att pressa in det. Jag har ju istället förmånen att kunna ta ledigt när jag behöver det och jag ligger ju faktiskt på minus.

Det är väl det som är det positiva - När andra blir varslade och uppsagda så har vi massor av jobb och kommer kanske att anställa någon mer. Känns ju rätt tryggt ändå.


                                       
Dom blev riktigt goda
Ikväll har jag i alla fall bakat bullar.  Det var dagens projekt. Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så att jag kan hänga upp det och sen krypa i säng. Tänkte väl tidigare att jag skulle hinna fixa till en ritning också men var nog en tidsoptimist. Tar det imorgon istället.

Sov gott!