Carina

Semester

Kategori: Allmänt

På fredag bär det av.

Först åker vi till Wittstock i Tyskland. Där ska vi övernatta på det här hotellet...



Nästa dag far vi vidare mot Österike som är målet. Vi kommer att bo sova  7 nätter på Gasthof Baumgarten med frukost och middag.


Just nu är det visst en massa regn och översvämningar i trakterna runt omkring. Vi hoppas att det hinner regna klart innan vi kommer fram. Vi tänkte ta med oss solen. I våra planer ingär inget regn och vi hoppas kunna röra oss runt i alperna och njuta av de fina vyerna. Jag införskaffade ju ett regnställ i våras och tänker inte låta lite regn stoppa mig men utsikten och upplevelsen lär ju inte bli detsamma om vädret är dåligt.

På hemvägen kommer vi att övernatta på 2 ställen i Tyskland. Tänkte försöka undvika Autobahn och isället se lite utefter vägen. Första natten på hemvägen övernattar vi på...






Gasthauf Wolz i Eurdorf och nästa natt blir det...



hotel am Rathaus i Tangermünde innan vi åker hem till Grindstugan.

Eftersom vi aldrig gjort något likanande (bilat utanför Sverige) så blir det ett STORT  äventyr för oss. Jag kommer (troligtvis) inte att uppdatera under resan men ska försköka att visa lite i efterhand.

Under tiden vi är borta kommer Bella och Sara att se till katter och hus. Dom verkar också se fram emot att fo bo för sig själva ett tag. Nu när Bella har körkort så går det ju bra. Då kan dom åka och handla och ta sig en utflyckt eller två när dom ledsnar på gräsmattan hemmavid.





KOMMENTARER:

  • izabella säger:
    2009-06-28 | 10:29:15
    Bloggadress: http://homomilk.blogg.se/

    Fan vad mysigt det ser ut! :D Ni måste ta massa bilder!!!

  • Anonym säger:
    2009-06-28 | 14:35:51

    izabella:

    Klart vi ska ta massa bilder. Vi har ju bästa kameran. Ska filma också. Hoppas bara att det blir lite sol.

  • M i c k a säger:
    2009-06-29 | 16:21:12
    Bloggadress: http://annamariamikaela.blogg.se/

    det var ritkigt vackra hus du har där :D

Kommentera inlägget här: