Carina

Step-up

Kategori: Motion

Blev ett step-up pass idag på lunchen. Egentligen hade jag inte tid, det är så himla mycket på jobbet, men samtidigt så känner jag att jag måste, annars blir jag galen. Istället fick jag jobba lite här hemma ikväll. Så mycket jag nu hann med.Step-up är i alla fall skitroligt. Tycker det är så kul med lite koreografi samtidigt är ju min doordination inte den bästa men det blir lite lagom utmanande på det här passet. Osh så känns det verkligen att man gör nåt. Emellanåt känns det som att; Nu klarar jag inte mer men så tänker man på hur kul det är och så orkar man lite till.

Jag tränade ju ganska mycket step-up när jag bodde i Strängnäs. (Tänk att det är nästan 10 år sen jag flyttade därifrån). Sen har det inte passat och nu är det så kul att hitta tillbaka till det.

Men nu ska jag gå och sova så att jag orkar med dagen imorgon. Lika mycket jobb då. Skulle vilja ta det lite lugnt ett tag. Eller i alla fall jobba med nåt som inte skulle varit klart "igår". Det är så himla pressande, särskilt när det är flera sådana saker samtidigt. Svårt att prioritera.

Bella

Kategori: Allmänt

Idag har Bella varit hos Håkiz och blivit fotat igen. Har sett en bild och visst känner jag mig lite stolt. Det är ju ändå jag som är grunden till denna fina tjej. Sen att Håkiz tar fantastiska bilder gör ju inte saken sämre.

core

Kategori: Motion

Igår provade jag ett nytt jympapass. Ja helt nytt är det väl inte men nytt för mig. Det var Core. "Core

Funktionell träning med rygg, mage och bålstabilitet i fokus. Ett instruktivt pass där du tränar effektivt och säkert, men också utmanar dig själv i styrka, stabilitet, balans och rörlighet. Funktionellt helt enkelt." (från F&S hemsida).

Det var väldigt skönt, jobbigt och svettigt på ett speciellt sätt. Tiden är 15.00 på fredagseftermiddagen och det är ju ett skönt sätt att avsluta arbetsveckan på. Ska försöka komma iväg på det fler gånger, det beror på jobbet. Men just igår så tidigarela faktiskt min chef ett möte bara för att jag skulle kunna gå och jympp. Inte dåligt va! Dessutom bjöd han på lunch innan (eller det var väl företaget som bjöd på lunch) samtidigt som vi hade ett litet möte.

Den här veckan har jag ju försökt köra med scarsdalediet. En metod som jag tar till ibland när jag vill ha lite mer resultat. Det innebär att jag inte ätit särskilt mycket vilket fått till följd att jag varit frusen och haft lite lätt huvudvärk. Därtill så har jag klarat av 3 pass gym/jympa. Får medge att jag faktiskt bröt dieten torsdag kväll då vi var på kalas och igår blev det lite annan mat. Men resultatet har inte blivit det förväntade så jag tror att jag ger tusan i det. Ska försöka att inte äta allt för mycket skräp i helgen och så får det bli det vanliga tänket nästa vecka. - på vågen vore bra för att inte tappa lusten till ytterligare minus.