Stora dagen

Idag är det min stora dag. Pappa berättade att för 48 år sen var det 12 grader kallt. Han lånade en olåst cykel som stod på gården och cyklade till telefonkiosen som låg nästan vid sjukhuset för att ringa efter en taxi. Sen hem för att baxa in mamma i taxin. Sen 19.29 så gjorde jag entré.

Blev uppvaktad på sängen av Stefanmed paket. Fick en klockradio som jag kan koppla in min Ipod till. Det är tänkt att den ska stå i köket. Fint och praktiskt.På eftermiddagen kommer det kaffegäster. Tyvärr så är mina föräldrar för dåliga för att komma hit. Och min syster hade liet annat för sig. Men jag får träffa dom vid ett senare tillfälle.

Nu måste jag ordna med det sista inför dagen.

Droplist

Jag får ingen ordning på inläggen och dess kategorier. Därför fungerar inte droplisten så som den ska. Men jag jobbar på det men just nu har jag inte tid. Måste pyssla med lite annat. Ni får ha lite tålamod och kanske kan Bella hjälpa mig när hon kommer hem.


Bellsibub

Idag kommer Bella hem.

Då ska vi skratta tillsammans

VÅÅÅR!

Idag har det faktiskt känts som om det trots allt kan bli vår nångång. Och dagen till ära så har jag ny design. En vårig sådan. Det är Sara som gjort den här också.

Men den känns lite för avancerad för mig. Jag har inte förstått än hur jag ska få inläggen att hamna rätt så att man kan hitta inläggen i rätt kategori. Men ha tålamod mina vänner. Förhoppningsvis får jag kläm på det ganska snart.


Just nu är det ganska svårt att minnas att alla kala svarta kvistar och grenar en dag ska blomma och grönska.
.

Oväntat besök

Ikväll fick vi oväntat besök. Det är inte ofta det ringer på dörren här på bondelandet. Men jag tycker verkligen det är kul när det dyker upp kaffegäster så där apropå. Det behöver inte vara så märkvärdigt, en kopp kaffe och nåt att bita i. Den här gången hade dom med sig lite fikabröd.

Fler sådana besök vill vi ha!

LjudklippIbland har jag velat lägga in ett ljudklipp men inte vetat hur jag skulle göra. Nu hittade jag en instruktionsvideo på http://designadinblogg.se och det var inte alls särskilt svårt. Med den utförliga instruktionen så blev det faktiskt väldigt enkelt. Till och med jag fixade det. Lyssna här
 


Ska nog försöka lära mig lite mer om hur bloggen fungerar bara det finns tid till det. Jag har inte varit så intresserad tidigare men nu vaknar ett litet intresse. Tror dock aldrig att jag kommer att bli ett proffs.


Kakbak

Idag skippade jag träningen. Bestämde mig för det redan igår eftersom jag insåg att tiden helt enkelt inte räcker till så som man skulle vilja. Och idag kändes det helt rätt eftersom jag känner mig fruktansvärt seg i hela kroppen.

Men ikväll har jag varit effektiv. Har bakat 3 sorters kakor så nu finns det bullar o kakor till främmat på söndag. Det blev det gamla vanliga, Kokoskyssar och Kolakakor. Och så fick jag för mig att göra Havreflarn men de blev inte som jag tänkt mig. Hade velat ha dom tunnare men de får duga ändå.
Ska göra snoddas (kärleksmums) också men det får bli imoron eller på lördag.Nu ska jag borra de sista hålen i köksluckorna så jag kan städa undan i Bellas rum sen. På lördag kommer 3 av tjejerna hem och kanske vill Bella sova i sitt gamla rum. Finns visserligen bara ett skrivbord där nu men kan ju bära in extrasängen. Men kanske väljer hon att sova i Erikas rum eller i soffan i TV-rummet.


Köket

Arbetet i köket går sakta frammåt. Hantag på lådor och luckor börjar komma på plats. Har tänkt skruva fast de sista idag. Fast jag tror det fattas några skruvar. De som följde med är för långa till luckorna som sitter på överskåpen så Stefan hjälpte mig igår och letade fram några andra men det saknas tydligen några.

Sen i mars ska jag fixa till bänkskivorna och försöka få dit några hyllor mellan överskåpen. Vi har också pratat om attt sätta några spottar under skåpen.

Det har tagit fasligt lång tid men jag känner mig ändå nöjd. Bjuder på en bild på några lådor och skåp. Bänken får ni inte se för där är just nu världens röra. Sen när allt blir klart gäller ju att hålla det undanplockat och snyggt. Det blir nästa utmaning.


Sportlov
I måndags hade jag semester för då var jag med några andra glada människor från Broby GOiF till Romme och åkte skidor.Bussen gick vi 6 på morgonen och så var vi hemma frammåt 8 på morgonen. Det var en kanondag även om det var lite väl kallt. När vi kom fram höll det sig väl på dryga -20. Men solen lyste från en knallblå himmel.Lite krångel var det. Först hade de gett mig ett par "barnstavar" så när jag skulle skida iväg mot liften så räckte de inte ner till backen. Det blev till att gå och byta. Jag hade fått samma typ av pjäxa som förra året och jag mindes då att jag inte var riktigt nöjd eftersom de inte gick att spänna ordentligt över min smala fot. Så efter lunch så åkte jag och bytte och OJ vad kul det blev att åka efter det.

Visserligen mulnade det på efter lunch och det började snöa men backarna var fina. Det var en toppendag! Men det känns i benen så här dagarna efteråt. Fast faktiskt mindre än jag hade väntat mig. Träningen har nog gjort lite nytta ändå.


BURR

Vaknade och var tvungen att gå på toa. Hade tänkt krypa ner i sängen igen men när jag såg att termometraran visade på 16 grader tyckte jag det var lika bra att elda på


Men nu brinner det i panna och kakelugn. Det tråkiga är att det inte finns så mycket ved inne.

Värre är att vi inte skottade igår (sparade det till idag) och jag tvivlar på att det går att komma fram med skottkärra utan att skotta bort snön först.

Och allra värst är att jag inte känner mig pigg. Kände mig kymig redan igår kväll och gick och la mig iställlet för att titta på skidor. Känner mig inte pigg nu heller.

Idag ska vi ju skotta snö och köra ved. Jag skulle baka lite inför nästa helg och skruva dit handtag på köksluckorna.

Och imorgon har jag semester får då ska jag ha en sportlovsdag. Hoppas jag blir pigg så jag kan åka med.

Nästa söndag fylller jag alltså år och det är därför jag ska baka. Visst gillar jag paket men min högsta önskan är att vakna till ett varmt hus och slippa börja med att elda.


Snöskottarbob

Kan inte låta bli att tänka på Gert Fylkings historia om snöskottarbob en dag som denna. Eftersom jag inte vet hur man lägger in ljudklipp i bloggen så får du istället lyssna här.


Tyckte det räckte när det såg ut så här.

Idag har jag inte varit ute och tittat på eländet men imorgon är det väl skotta som gäller.


Saknad


Liten Molly


Vi saknar Molly på olika sätt här hemma.
Jag föröker släppa tankarna på henne så mycket som möjligt och gneta på med hushållsbestyren.
Stefan tror jag hänger sig fast mer i minnena av henne och oro över vad som hänt.
Siri har blivit en riktig knähund. Hon vill gärna vara med hela tiden och helst lägger hon sig i mitt eller Stefans knä.


Fin Siri


Gamla bilder

Nu äntligen har jag lagt in bilderna från Stefans hårddisk till min. Det blir lätt så att jag nästan aldrig tittar på dem eftersom jag mest sitter vid min dator. Så nu kommer det nog att dyka upp en eller annan bild från det förflutna. Här kommer en fin som är nästan exakt 5 år gammal. Kan inet låta bli att visa den för er. 2 så fina tjejer.


Bella o Tova


Trådlöst

När vi felanmälde vår telefon så sa man att det skulle ta 5 arbetdagar. Igår var det 5:e dagen. Och visst, Stefan får ett SMS som meddelar att nu ska telefonen fungera igen. Lite märkligt eftersom "tråden" som går mellan vårt hus och telefonstolpen fortfarande ligger på backen i vår trädgård. Kanske är det den nya trådlösa modellen. Men det är ingen bra modell för den fungerar INTE.
Ska det vara så svårt? Meddelade ju redan vid felanmälan att ledningen släppt från stolpen.
Det blev till att ringa igen. Vet inte om det är ytterligare 5 arbetsdagar som gäller. Är väl bara att vänta och se.

MollyMolly är försvunnen. Senast hon sågs var i tisdags förmiddag. Stefan (som jobbar kväll den här veckan) såg henne gå ut vid 9-9.30 nån gång sen visade hon sig inte innan han åkte vid 13-tiden.
Och när jag kom hem strax efter 19.00 så var hon inte hemma. Då visste jag inte att hon varit borta redan på förmiddagen. Jag rusade iväg på jympan och tänkte att hon skulle vara inne när jag kom tillbaka. Men när jag kom tillbaka hem så var det bara Siri hemma.
Jag utrustade mig med reflexväst, pann- och ficklampa och tog en tur längs vägen. Det är ju snö och man ser alla spår vid sidan av vägen väldigt bra. Men där fanns inga spår efter nån katt. Jag gick även en tur runt byggnaderna häromkring men ingen Molly kom lunkandes emot mig.
Nu har det gått 2,5 dygn utan att hon dykt upp. Vi har varit runt och lyssnat och ropat. Öppnat dörrar till hus och bodar. Frågat grannarna. Men ingen Molly.
Vart kan hon ha tagit vägen? Nu när det är så mycket snö så går ju katterna bara där det är tilltrampat eller skottat.


Hon saknas verkligen här hemma. Molly som alltid var med. Framför allt var hon Stefans katt och han saknar henne verkligen. Var han hemma så var hon oftast vid hans sida. Låg brevid hans dator. La sig tätt intill honom i soffan. Delade ostskivorna med honom och låg i hans säng på nätterna.


Hon var nog den gosigaste och snällaste katt jag nånsin har träffat. Och Siri saknar henne också, det märks.

Så länge vi inte vet vad som hänt henne hoppas vi naturligtvis på att hon ska dyka upp här hemma igen.


Snäll

Idag kände jag mig riktigt snäll en liten stund. Jag var på sjukhuset för att äntligen ta det där cellprovet som inte blivit av. Som vanligt var det mindre kaos med parkeringen. Det blir ju inte precis lättare av att det ligger massa snöhögar här och där.

Lyckas i alla fall hitta en plats uppe i ett hörn. När jag går därifrån så tänker jag lite vagt, att hoppas det inte ställer sig bilar för nära i den raden som är vinkelrätt mot där jag står men såååå dumma kan väl folk ändå inte vara.

Det kostar 6:-/timme men jag har bara en 10:a så jag tar den. Har ingen lust att plocka fram kortet.
När jag kommer tillbaka så är det 1 timme kvar på min parkeringbiljett så jag ger bort den till en nykomling på parkeringen. Det var väl SNÄLLT!!!

Det som var mindre tråkigt var att det visst var några rötägg som parkerat väldigt nära när jag skulle ut. Känner mig ganska inträngd och det blir inte precis bättre av att det står en bil och väntar för att sen ta min parkering + tanter och gubbar som måste titta när jag ska försöka baksa mig ut. Ett tag var jag nära att ge upp men tänkte att det måste ju gå på nåt sätt. Och efter mycket om och men så var jag loss. Det var inga stora marginaler vill jag lova.


Håller tummarnaJag är med och tävlar om mineralsmink från e.l.f hos Sandra. Skulle vara så kul om jag vann.


Barnvakt?Läser i Expressen:

"Tiger Woods ha fått förtroendet att vara barnvakt åt Sam, 2, och Charlie, som fyllde ett år häromveckan."

Visserligen är jag inte så väldans insatt i kändisvärlden men det är svårt att undgå viss "information". Och jag har hela tiden trott att det var Tiger som var pappa till Elins barn. Men nu står det att han fått förtroendet att vara barnvakt. Kan man vara barnvakt åt sina egna barn?


Tjuvstart

I morgon är det Alla Hjärtans Dag men vi tjuvstartade idag.
När jag håll på och fixade det sista med maten så donade Stefan lite. Sen undrade han om jag hade tid en stund. han ville att jag skulle komma in i vardagsrummet och där väntade mig detta:


Efter det så kändes det som även jag ville plocka fram min "överraskning" till honom. Han hade ju redan gissat sig till en del eftersom jag skrivit om det här på bloggen och han brukar läsa den. Men det gjorde inte så mycket. Burken tror jag att jag lyckats gömma för honom ändå.

Sen skålad vi och dansade till "Ever Since The World Began - Survivor" och kände oss väldigt kära. I alla fall jag.  Vi som nästan aldrig dansar med varandra.


Glada Hudik

Har just tittat på Melodifestivalen. Klart bäst var Glada Hudik med låtern Sverige. Men den var ju utom tälan. Allra bäst var Toralfs råd  " Gör ditt bästa och var dig själv".I övrigt så var det nog rätt låtar som gick vidare till Globen om jag får tycka. Tror framförallt att Andreas Jonssons låt växer mer och mer för varje gång jag hör den. Är lite överraskad att Paulines låt gick till andra chansen men smaken är ju som baken - delad.


Sjusovare

Igår kväll var jag så där fredagstrött. Frammåt fredagen känns det att man klivit upp 4.30 varje morgon. Och det är svårt att komma i säng tidigt på kvällen. Ofta blir det 1-1,5 timme senare i säng än tänkt.


Kissarna när dom sover

I morse tyckte Siri att det var dags att gå upp strax före 6. När hon tycker att vi ska vakna så hittar hon något att prassla med. Det kan vara en påse eller papper av nåt slag. Jag reste mig ur sängen och hon sprang ut i köket. Trodde det skulle räcka med det men hon var snart där och prasslade igen. Så jag gick upp öppnade kattluckan och gav dom ny mat. Fattar inte varför dom alltid lämnar lite som får ligga o torka och sen vill dom inte ha det.


(Nästan) alltid lite mat kvar i skålen

Somnade om och sov till 8-tiden. Då var det Molly som ville ha uppmärksamhet. Tror hon lärt sig av Siri hur man ska göra. Det började med att hon började bita i en tidning som låg brevid min säng. När jag motade bort henne därifrån så gick hon på en papperskasse med grejer som stod bakom byrån. Då var Stefan uppe och motade med henne. Det slutade med att både katter och vi somnade om och sov till 9.30. Inte ofta jag sover så länge. Det är både skönt och inte att ligga så där länge. Jag tycke ratt så mycke tav dagen försvinner bort men å andra sidan finns det inga stora planer för dagen.

Nu har vi sett reprisen av OS-invigningen. Det blir lite långrandigt men ändå är det svårt att slita sig från TV:n. Ute snöare det IGEN och det ser inget mysigt ut. Kanske blir det en promenad senare annars håller jag mig nog mest inne. Det behöver verkligen städas av härinne. Skulle behöva ställa mig och stryka en del också.


Sista flaskan

Nu ryker sista flaskan rödvin från semesterresan. Sen blir det till att gå till systemet igen. Tror det bara är 1 flaska vitt kvar också. Några cider finns det men de är godast på sommaren tycker jag. Tror vi är inne på sista plattan öl också fast den bryr jag mig inte så mycket om.


Sista flaskan


Ljudbok

Som jag berättat tidigare så brukar jag lyssna på ljudböcker.

Nu är det ett tag sen jag hörde färdigt på den här:

Tyckte den var sådär. Ger den 3/5.

Sen laddade jag in den här:

Men jag hörde bara 1,5 skiva av den. Lyckades inte fängsla mig. När jag hade den i öronen så tänkte jag mest på annat. Det var en massa olika människor att hålla reda på. Alldeles för många för mig. Kan man betygssätta något som man ine ens gav chansen? Blir väl 1/5 då

Så nu håller jag på och lägga in den här:

Började lyssna på den idag på lunchen och den här kommer jag nog att höra klart.

Det tråkigaste med ljudböcker är att de ofta har så tokiga taggar så jag får sitta och fixa till det för att få allt i rätt ordning. Har ni upplevt samma problem? Något bra knep för att lätt fixa till det?


Ingen telefon

Igår när jag skulle ringa så fungerade inte telefonen. Brydde mig inte så mycket. Jovisst, jag kollade telefonerna och letade till och med fram en annan som låg i förrådet för att testa med den.

Felet yttrade sig så att när man knäpper på den så låter det som om den andra telefonen skulle ligga på och man får ingen kopplingston. När jag tog mobilen och ringde så hörde jag hur det gick fram signaler men telefonenerna ringde INTE.

Vet inte om vi på nåt vis trodde på ett magiskt under och att det skulle funka när vi kom hem idag men det var lika dött. När sen Stefan tittar ut genom fönstret upp mot vägen så säger han: -Det finns ju ingen tråd, visst har det väl varit en tråd från stolpen till huset?

Jag visste ju att nån gång har jag sett en tråd men när såg jag den senast? Mindes att vi tog några kort när vi gick och hämtade julgranen så det blev att titta på fotona. Och visst var där en tråd. Och när jag går ut för att titta så ligger tråden mycket riktigt i träd och buskar. Inte konstigt att det inte går att ringa.

Men vart ringer man när telefonkabeln är trasig? Visst var det enklare när det var Televerket och inga andra aktörer. Stefan ska ringa Tele2 eftersom det är hos dem vi har abonemanget så får vi se vad de säger. Jag vill dra mig till minnes att det brukar stå Realcom eller nåt i den stilen på bilarna som var omkring. Är det dem som håller ordning på telefonnätet? Tur ändå att mobilen finns. Det är ju svårt att ringa och felanmäla annars.


Ser ni tråden?


Onsdag

Onsdagar är rätt sköna. Slutade ju 14.30 idag och efter att ha tankat åkte vi direkt hem.

Har just tittat på "Himlen kan vänta - 1år senare". Vilka fantastiska människor det finns. Och jag tycker man kan behöva lite såna livsöden ibland. Jag blir liksom lite mer nöjd med mitt eget liv.

Nu ska jag riva ur kökslådorna så jag kan ta och slipa dem innan det är dags att måla dem. Det vore väl tusan om det inta ska bli klart i köket snart. Är det nån som har erfarenhet av att slipa bänkskivor och kan komma med några goda råd?

Just det, fick bilderna från Håkan idag. Han hade mailat dem till Bella och så hade hon glömt skicka vidare. Bjuder på en till att börja med.


Mamma o Pappa

Om jag skulle ta och åka och besöka mina föräldrar nu en stund på förmiddagen. Det känns som det var längesen jag träffade dem.


Borde kanske ta med mig kameran för jag hade jättesvårt att hitta en bild på dem. Vet att jag tog bilder med Bellas kamera i julas men de finns inte på min hårddisk :(


Snöröjning

Idag har vi flyttat på lite snö.


Stefan i snösvängenSiri i skottkärran

Siri har övertagit morbror Nisses plats i skottkärran. Fast hon är inte lika modig. Hoppar ur när man ska köra. Nisse tittade uppmanande på en att köra istället.


Värmeläckage= istappar

Vår hyresvärd sa redan för 1,5 år sen att vi skulle få vinden isolerad. Men inget har hänt och vi betlar ju för värmen själva. Nu ser man verkligen att det läcker ut mycket värme. Farstun däremot är ju oisolerad. Kanske borde vi få undan snön där.


Min blomrabatt?

Här under all snö finns min rabatt med bl a vårlökar och löjtnantshjärta. Undrar om dom kommer blomma innan midsommar.


Stefan har fixat is till groggen


Favoritblogg

Det är inte så många bloggare jag följer men några finns det. Dom flesta är ganska unga men jag har en äldre bloggerska som jag följer och det är den som jag tycker absolut mest om. Hon är terapeut och bloggar för Hemmets Journal där hon också svarar på frågor som familjerådgivare.

I sin blogg så kan hon ta upp olika tankar och teorier om diverse olika saker i rollen som terapeut. Hon delar också med sig av vad som händer i hennes liv och så brukar hon bjuda på nån fredaxfräckis. Tyvärr så kommer hennes blogg att upphöra nu i februari. Vi är många som hoppas att hon kommer att fortsätta blogga även om uppdraget för tidningen upphör. Jag vet inte alls hur det kommer att bli men kommer verkligen att sakna hennes blogg.

Häromdagen skrev hon så klokt om förälskelse och kärlek. Jag vill så gärna att ni också ska få läsa hennes kloka ord så jag klipper in hennes text här. Vill ni läsa mer klokheter från henne så gå in på hennes blogg genom att klicka här!

Det svåra är inte att hitta någon att älska - utan att älska den man har !

Publicerat 04 februari, 2010 klockan 15:27
9

 

 

Ungefär häften av alla äktenskap/samboförhållande slutar med skilsmässa.

 

 

Det är inte alls konstigt tycker jag.

 

 

Då är det konstigare  och man kan förundras över  att den andra hälften fortsätter  att leva  i  sin relation.  

 

 Man kan skylla  skilsmässan på förhållandet eller motparten -  men  man kan behöva syna sig själv i sömmarna. 

 

 

 Annars är risken stor att man tar med sig samma problem in i ett nytt förhållande och det slutar med en krasch.

 

 

Äktenskapet är ett samspel. Det måste finnas utrymme att utvecklas tillsammans.

 

 

Övergången mellan förälskelse och kärlek är ofta kritisk.

 

 

För att leva i en relation med kärlek krävs en inre mognad.

 

Man måste ha  förmåga att föra en dialog, att jämka, att lyssna och att vilja varann det bästa.

 

 Nyfikenheten på varann måste finnas och acceptansen att båda utvecklas och att det alltid finns nytt att upptäcka.

 

 

Den typiska  faran är omvärlden – att någon av parterna bli förälskade i en annan.

 

 

Och en nyförälskelse kräver ingenting. Faktiskt. Den lever av sig själv. Utan mognad eller vuxenhet.

 

 

Men när den landar i vardagen och kärleken ska ta vid – det är då vår mognad sätts på prov.

 

 

DET SVÅRA ÄR INTE ATT HITTA NÅGON ATT ÄLSKA UTAN ATT ÄLSKA DEN MAN HAR.


Fredagslyx

Igår var det min uppgift att handla. Det är skillnad att handla när det bara är Stefan o jag och inga barn. Just nu känns det som det var länge sen det var en lugn helg med bara vi två utan något speciellt som händer. Jag gillar sådana helger. Få lite gjort här hemma och sen hinna ta det lite lugnt också. Är nog en rätt tråkig person. Jag unnade mig i alla fall lite fredagslyx.


En bukett tulpaner och en tidning

Stefan brukar ofta nämna White Lady och jag överraskade honom med en. Hade tänkt på det hela veckan. Kände mig så dum i söndags när jag kom hem från Västerås. Han var så glad över att jag kom hem och det kändes som jag inte riktigt kunde ta emot hans kärlek just då. Vet inte vad det var som hände men blev nog bara så överraskad över hans känslor. Men så lyckades jag förstöra det hela igen igår kväll när jag kommenterade storleken på hans tårtbit. Varför kan jag inte bara knipa käft?

White Lady

Nu idag känns det åter igen som om jag säger fel saker eller gör fel grejer. Hoppas ändå på att det blir en bra helg. Men är det alltid jag som gör fel???


fgggggggggdrf

Idag gjorde jag ett nytt försök med överraskningen och det verkar gå bättre. Risken är att föremålet för det hela hinner vakna innan jag är klar men shit happends.
Bäst att fortsätta så jag blir klar. Kanske jag hinner!!


Lite tid över

Vet att jag varit dålig på att uppdatera men känns som den lilla tid som finns ska räcka till så mycket annat också.
Och så har det varit dåligt med bilder.

Idag har jag varit och tränat i Broby med mina grannar. För ett par veckor sedan fick kameran följa med. Just den gången var vi ovanligt många. Några fastnade på bild.


Gummröra

I övrigt så är motivationen så där just nu. Lite godsaker har åkt ner i magen den här veckan. Men jag försöker äta förståndigt i övrigt och hålla igång med jympa, lunchpromenader och styrketräning. Förra veckan när jag var förkyld så blev det lite dåligt med det.


Lunchpromenaden idag

Den här veckan införde tjifen något nytt.


Fruktkorg

Varje måndag (eller var det tisdag) så får vi en fruktkorg levererad till företaget. Av den frukten får sen vi anställda äta. Kanon tycker jag. Bilden är tagen idag torsdag, så en del har vi stoppat i oss. Och på måndag kan det ju kanske bli en fruktsallad av det som är kvar.


Överraskning

Håller på med en present till Alla hjärtans Dag. Vad det är! Det kan jag ju inte berätta. Inte än. Men bildbevis kommer.

Om det nu blir nåt. Jag gjorde fel men har försökt rädda det. Vet inte resultatet än. Annars får jag göra om men det får bli en annan gång. Och då blir det svårare att hålla det hemligt eftersom Stefan alltid är hemma utom när han jobbar kväll.

Många jag läser gör "to-di-list". Jag hade också gjort en i mitt huvud men jag måste överskatta mig själv för jag hinner ju inte ens hälften. Förutom den där överrasknigen (som inte är klar än) så skulle jag måla och plocka rätt på lite grejor. Men har jag gjort det.

Kan redan nu berätta att den där överraskningen blev skit. Ingen idé att göra det klart. Bara att städa undan allt jag stökat till. PUST!


Rösta på Emina

En fin tjej som jag känner som heter Emina och är superduktig på att teckna och måla är med och tävlar hos KanDee. Gå in och rösta på henne DU också. Hon har bidrag nummer 10 (det sista). Röstningen pågår till klockan 12.00 den 7/2.


Här är ett exempel på vad hon gjort.
Vill du ser mer så gå in på hennes blogg


Snöstorm

Idag är det västa snöovädret. Hörde hur det blåste imorse när jag var på toa men tänkte inte på att det kunde snöa också. Det blev att borsta av bilen innan jag kunde rulla iväg till jobbet. Gick inte fort kan jag säga. Helljus var bara att glömma, det blev bara psykodeliska mönster framför ögonen då. Så det blev till att köra på halvljus och leta sig fram i det vintriga landskapet. Turligt nog så var det rätt nyplogat. Bara några ställen där det hade yrt igen. Resan tog 45 minuter mot normala 30 men jag hade ju ingen tid att passa så det var lugnt.

Nu är det lunch och promenad är inte att tänka på så jag passar på att blogga istället innan jag ska jobba vidare. Tänker nog åka hem tidigare idag så jag hinner hem medans det är ljust. Stefan har skottat men med all snö o blåst så kanske jag måste skotta igen så jag får in bilen.

Visst är det härligt med vinter!! I början av december klagade jag ju på att det var så grått o trist och att jag vill ha snö. Och det fick jag ju med besked. Men om jag får tycka så räcker det nu. Den får gärna ligga 1 månad till men det behöver ju inte komma mer.


Ny design?

Jag är med och tävlar om en ny design hos Candis.se
Håll tummarna för mig.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus