Carina

Hipp hurra!

Kategori: Fest

 
Idag fyller min älskling år.
Han ville helst inte bli firad men det är svårt att låta bli.
Efter att ha klarat av midsommarfirnadet så åkte vi ut
till Stefans föräldrars sommarstuga,
Där var också Stefans bror Anders med familj.
Eftersom dom båda är tvillingar så var det 2x50
 
GRATTIS PÅ ER!
och välkommen till oss 50-plusare.
Det är inte så farligt
och så har man nåt att skylla på när man inte riktigt orkar.
 
 

KOMMENTARER:

 • mary säger:
  2013-06-24 | 08:06:56
  Bloggadress: http://justinliife.bloggplatsen.se

  GRATTIS till Stefan!!
  Såg ut att vara fint kalasväder.
  Kul att du skrev ett inlägg.
  Vet inte om jag skrev det till dig men skaffade instagram och blivit mest bilder där nu när vi flyttar och inte har nät. Jag heter idusmary där går att titta även vi datorn och heter då statigram .

  Svar: Nu har jag semester och har tänkt blogga lite mer. Men det beror på väder och vad som händer.Ska se om jag hittar på dig på statigram. Har Windowsphone och där finns inte Instagram.
  Lycka till med flytten och hoppas ni ska trivas bra.
  Om du skickar mig din adress så har jag lite virkmönster som jag tänkt skicka över. Om du inte vill skriva dne här kan du maila på carinaskoog.bettna@hotmail.com
  Carina

 • mary säger:
  2013-06-25 | 23:08:17
  Bloggadress: http://justinlife.bloggplatsen.se

  Åhh...vad snällt:)
  Kan skriva adressen här
  Mary Andersson
  Tre Krokars gata 10 lgh 1101
  771 34 Ludvika

  Mannen skaffade en nokia lumia 520 och han har app på instagram till den. Han mailar över länken till dig. Du kan titta om den är konvetibel med din och om du vill ta hem den osv.

  Kul att du tänkt göra flera inlägg. Gillar din blogg och roligt att läsa om vad som händer hos dig. Hoppas allt är bra med Carro och hennes mage är lite nyfiken på vad Jacob tycker om att få syskon. Systers Ester är ganska taggad för att få kusin men misstänker att hon fått hjälp att ladda upp för händelsen:)

  Svar: Kanske det finns en app nu, har faktiskt inte kollat. Är lite less på den telefonen.Mönstrena kommer framöver när jag får ändan ur vagnen.
  Förstår att det inte är lätt att hålla reda på våra tjejer men det är Erika som är mamma till Jacob och nu är gravid. Vet inte om Jacob förstår så mycket men han har småkusiner så han vet ju vad bebis är för nåt. När vi var barnvakt sist och han morgonfilosoferade i sin säng så pratade han om "bebis i magen". :)
  Det syns inte så mycket på magen än men är ju många veckor kvar än. Men för dig är det inte mycket kvar nu. Vilket datum är det planerat? Kanske du nämnt det men jag har glömt. Men tror det är i början av augusti.
  Carina

 • mary säger:
  2013-06-26 | 09:15:31
  Bloggadress: http://justinlife.bloggplatsen.se

  Oj var inte meningen att röra ihop carro och erika. Skulle tro att det blir mera verkligt för jacob när det finns en mage. När jag var liten tyckte jag det var otäckt när min 3år yngre syster hickade i magen:) det är tur att vår inte har syskon för det hickar mest var eftermiddag och kväll. Enligt ul är det 29 juli enligt våra beräkningar 17 juli. Men antar att han kommer när han vill oavsett vad vi andra tycker:)

Kommentera inlägget här: