Carina

Ingen riktig fjutt

Kategori: Träning, Vardag

Alltså vad är det här.  Nackspärr, förkylning och nu utan fjutt. Inget blir gjort, varesig med träning eller annat. 
Sist jag uppdaterade var väl efter att jag försökt mig på den där grodan och var gråtfärdig av uppgivenhet. 
Träffade sjukgymnasten  och det blev bestämt ingen löpning, inga promenader, inga hopp och liknande på 2 veckor. Heja! Men tillfälle att träna massa styrka. 
Gick på ett SomaMove-pass. Jätteskönt! Tills jag efter sista avslappnande övningen fick en låsning i ryggen. Det var i onsdags kväll. 
I torsdags kände jag mig trött och orkeslös, i fredags stannade jag hemma från jobbet. Har varit låg hela helgen och vilat mycket. 
Igår söndag följde jag med Stefan till sporthallen, gjorde mina rehabövningar, testade lite i några maskiner men ingen kraft eller energi så satte mig och lyssna på ljudbok och spela Candy-Crush medan han tränade klart.
Tog mig till jobbet idag och det funkade hyfsat. Men inte gjort några större insatser ikväll och i sängen en timme tidigare än normalt. Nu ska jag sova och samla energi till imorgon. 

Grodan

Kategori: Träning

Idag gick jag till gymet på lunchen. Hade bestämt mig för att köra Grodan.!
Det borde väl ändå funka, nu skulle jag ju inte springa, bara gå. Bestämde mig för ett tempo på 6 km/h. Men det gick inte alla bra. Fick sänka tempot ytterligare, Tror jag hamnade på 5,5 km/h. Men även det var jobbigt. Klarade inte av att hålla en snygg hållning. Och vadå pendla med armarna? Var tvungen att hålla i mig för att inte komma efter på bandet. Höll ut hela halvtimmen i alla fall. Bra eller bara dumt vet jag inte. 

(null)


Efteråt körde jag "vadmaskinen". Kändes inte alls bra och tårarna lurade bakom ögonlocken. Kände mig bara så uppgiven. Fortsatte med tåhäv. Klarar inte av att göra det på ett ben utan måste använda båda, och ingen belastning. Lämnade gymet med pisshumör. 
Imorgon är det återbesök hos sjukgymnasten. Känns ju inte som det blivit bättre sen sist, snarare sämre.
En halvmara om 8 veckor känns just nu väldigt avlägset. 

Söndagkväll

Kategori: Vardag

(null)

Efter träningen var det gott att komma hem. 
Hade gjort en högrevsgryta igår med chili och bönor. Värmde på den och tillsatte mörk choklad, syrad grädde och lite redning. Serverade med kokt ris, lime, nachos, creme fraich och sallad. Lite rött till det och jag mår som en prinsessa.