Carina

Intervaller på löpbandet.

Kategori: Träning

Tanken var Teambeats på lunchen men bokade av det. Istället fick det bli intervaller på löpbandet. Först 10 min uppvärmning, sen 2 min med 1 min vila emellan  ggr  8. Inte så högt tempo 6 min/km men fullt tillräckligt för mig. När passet var slut så ville jag inte ta ett steg till. Ont i hälsenan också. Tyckte det kändes  värre på löpbandet än ute i söndags. Avslutade med yogastretch.  Hoppas snart få flyt på den, att minnas vad jag ska göra så att jag slipper titta på mobilen emellan  positionerna.  Men den känns riktigt skön. 

(null)

Morgonpass

Kategori: Träning

Imorse var jag där igen - Somamove. Var nog lite trött när jag kom dit. Hej Emelie  eehh Elin ———Linn!

Har fortfarande inte hittat tjusningen med detta lovordade pass. Kanske för att det är så fruktansvärt jobbigt. Men jag känner mig inte lika obekväm som jag gjorde första gången. Och ja, det är nog rätt nyttigt för min stela kropp. Fast just idag har jag jämnt mig stelare än nånsin. Dessutom lite nackvres på vänster sida. Det har knakat och knarrat när jag vridit på huvudet.

Idag var det alltså Linn som hade passet. Hon är nog den bästa PT:n. Så grundlig och förklarar rörelserna så utförligt. Men saknade Lotta. Med henne får man också lite mindfulness och meditativa tankar. Men dom är bra båda två och kompletterar varandra.  (null)

Pass 9:2+ lite till

Kategori: Träning

Det har blivit lite dåligt med löpningen den här veckan. Men idag var det dags.  Har man bestämt sig för att springa så gör man det.  Om det varit värsta busvädret hade jag nog inte inte gjort det Ken idag var det plusgrader och nästintill vindstilla. Grått och lite duggregn men måste ju lära mig det också. Inte säkert att det är superväder när det är dags för lopp.
Jag har haft lite ont i vänster knä och så krånglar hälsenan på höger fot men tänkte att jag prövar ändå pass 9:2. 

(null)

Fungerade jättebra. Men jag missbedömde både avstånd och tid så när jag kört passet hade jag dryga 2 km kvar. Fick bli en liten blandning av springa i olika tempon varvat med gång. 

(null)


Och nog känner man sig lite duktigare när man ger sig ut trots att det regnar och inte är något toppenväder. 

(null)