Carina

Sommar!

Kategori: Barnen, Vardag


Vilken fin helg vi haft! Bäst att njuta av solen, vem vet hur det blir resten av helgen?
Lördagen blev det balkongfrukost. Stefan cyklade iväg och jag virkade lite på min "Finn femhundra fel-sjal" och plockade på vinden inför nästa lördags loppis. Hann med att springa en vända också. Glad att det fungerar utan känning i hälsenan. 
På kvällen blev det souvlaki på Rhodos och avslut på Sunlight med Kaffe Karlsson för mig, IPA och Gammeldansk till Stefan. 
(null)

Passade på att njuta av våra fina planteringarna i staden på vägen hem. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag var vi till Romholmen. Orios personals semesterby. Jag har aldrig varit här tidigare men vilket ställe! Blir kanske att hyra en stuga här några nätter i sommar. 
Idag var det familjedag med tipspromenad och korvgrillning. Alla våra barnbarn kom dit med föräldrar, utom Erika som fick jobba. 

(null)
Far och dotter 

(null)
Morfar med alla barnbarn

(null)
Killkusinerna! ❤️

(null)
Melvin med pappa kollar vattnet

(null)
Agnes valde en clownmask och en apa som pris i tipspromenaden

Väl hemma blev det grilla. Massa gott i solen. Lite samvaro med en granne blev det också innan det kylde på och det var dags att gå in. 

(null)

Nu är man redo att möta en ny arbetsvecka. 

Maj

Kategori: Vardag

Nu går det i 180 känns det som. Efter att ha haft det rätt lugnt på jobbet under vintern har det nu lyckats samla ihop sig ordentligt. Allt ska vara klart samtidigt. Nu kan jag inte göra mer än en sak i taget men försöker så gott det går.

I naturen händer det grejer och det går i raketfart. Det hinner knappt börja blomma förrän det är över. Vackert är det i alla fall. Syns att det går så fort bara.,
Det har blivit en del trädgårdsarbete. Tre helger i rad har vi varit vid svärföräldrarnas sommarstuga och räfsat och donat. Igår räfsade jag det sista och Stefan klippte gräset. Dom fick också hjälp med att få landet grävt och några potatisar i jorden. 

(null)

Förra helgen hade vi Melvin med oss ur. Hade räknar med att inte gå så mycket gjort då men det gick jättebra. Han pulade på med sitt och vi kunde räfsa. 
Den här helgen har varit toppen. Började lite molnigt igår förmiddag men solen kom fram och stekte på ordentligt. Efter arbete vid stugan blev det Tacos och sedan Eurovisionsschlagern. Lyckades hålla mig vaken hela tiden. Men vad hände egentligen? Kackel-låten vann och Sverige som låg så bra till fick inte många tittarröster. Inte för att jag gillar den så mycket men hade gissat på top 5 i alla fall. 

Idag blev det årets första balkongfrukost. Riktigt svettigt på balkongen. Tvättade fönstrena på vänstersidan. Trodde det blev bra tills kvällssolen kom dit. Katastrof. Får nog göra om det men vet inte när. 
Blev en tung löptur i Janstorpsskogen och sedan grill på gården. Avslutade med kaffe med grannarna innan det blev en stunds slötittande på TV:n.
(null)

(null)


Nu blir det att sova och samla ihop sig för ännu en arbetsvecka. 

Nynäs

Kategori: Vandring

(null)
 Kristi flygare tog vi oss an en rejäl vandring vid Nynäs. 21 km och 8 timmar blev det.  Lite kyliga vindar på vissa ställen men annars perfekt vandringsväder. Och våren alltså, så himla fint. 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)