Carina

Step-up

Kategori: Motion

Blev ett step-up pass idag på lunchen. Egentligen hade jag inte tid, det är så himla mycket på jobbet, men samtidigt så känner jag att jag måste, annars blir jag galen. Istället fick jag jobba lite här hemma ikväll. Så mycket jag nu hann med.Step-up är i alla fall skitroligt. Tycker det är så kul med lite koreografi samtidigt är ju min doordination inte den bästa men det blir lite lagom utmanande på det här passet. Osh så känns det verkligen att man gör nåt. Emellanåt känns det som att; Nu klarar jag inte mer men så tänker man på hur kul det är och så orkar man lite till.

Jag tränade ju ganska mycket step-up när jag bodde i Strängnäs. (Tänk att det är nästan 10 år sen jag flyttade därifrån). Sen har det inte passat och nu är det så kul att hitta tillbaka till det.

Men nu ska jag gå och sova så att jag orkar med dagen imorgon. Lika mycket jobb då. Skulle vilja ta det lite lugnt ett tag. Eller i alla fall jobba med nåt som inte skulle varit klart "igår". Det är så himla pressande, särskilt när det är flera sådana saker samtidigt. Svårt att prioritera.