Carina

Helg

Kategori: Tankar

Nu var den här veckan över. Skönt. Det har varit rätt körigt på jobbet men nu är allt klart som skulle vara klart. Visst finns det saker att ta itu med men de kan lugnt vänta till på måndag. Och då får vi se hur det går att jobba utan dator. Idag var Anders ledig så jag kunde använda hans. Jag kommer att få en ny dator men det dröjer väl ett par dar kan jag tänka mig.

Helg ja. Det här är en helg som jag längtat efter. Inte för det händer nåt speciellt. Det är just det jag längtat efter. En helg där man kan igen sig och andas. Men har inte tänkt ligga på latsidan för det. Om vädret tillåter så blir det nog en hel del trädgårdsarbete.

I morgon är det månaden maj. Min absoluta favoritmånad. Tror det är fler som känner så. Jag tycker det är så underbart med allt som händer i naturen. Och visst vill jag ha sol och värme men det gör inget om det inteär allt för varmt för då blommar allt över så fort. Vi kan väl få suga på karamellen lite.


Så här fint blommade detden 25 april 2009


Nu ska jag koka potatis och göra en fransk potatissallad som ska avnjutas imorgon. Den ska ju helst stå och dra i kylskåpet ett dygn. Men oftast glömmer jag bort att göra den dagen innan.