Carina

Vanlig måndag

Kategori: Vardag

Idag känns det som om jag inte har nånting att skriva om och då kanske jag borde låta bli. Men några rader får det bli.

Min fot är fortfarande inte bra. Nu börjar jag bli otålig. Det går rätt bra att gå på plan mark som asfalt och så men är det lite knöligt underlag så säger den ifrån helt. I helgen som var hade vi pratat om att börja vårröja i trädgården men det var inte att tänka på att traska runt på gräsmattan och vår geggiga väg. Hoppas den blir hyfsad till påskhelgen så vi kan få lite gjort då.

Idag hade jag tänkt gå till gymmet efter jobbet och se vad som funkade att göra där. Tror att det kanske kan funka med cross-training och cykling och armarna, mage o rygg borde jag ju kunna träna. Men tiden rann iväg och jag blev mycket senare från jobbet än jag räknat med så jag hoppade det.

Den här veckan är en sån där depp-vecka igen. Blir som helt apatisk när Stefan jobbar kväll. Jag får verkligen ta mig i kragen för att få nånting gjort över huvud taget.

Nu har jag i alla fall sett till att betala räkningarna. Tänk om man kunde slippa det någon gång om året. Det vore inte dumt. Då skulle det nog få bli en resa. Behöver inte vara så långt. Men en weekend i Barcelona kanske.


Snart ska fruktträden blomma igen.