Carina

Öppet hus

Kategori: Träning, Vardag

Idag var det öppet hus på gymmet med massa olika gruppträningsprogram att pröva på. Öppet för ALLA och gratis att pröva!
Jag har varit på detta gym i drygt ett år och stortrivs. Så trevliga och kompetenta instruktörer, bra utrustning och fina lokaler. Och massa trevliga människor av alla de slag som kommer för att träna. Så ska ni välja gym så kan jag verkligen rekommendera HÄLSOMAGASINET.

Jag hade bokat in mig på 2 pass. Först Soma Move. Läser mm på deras hemsida så beskriver dom det så här: 

(null)

 Det passet har dom kört hela hösten och alla verkar prisa det. Jag prövade på det i början av hösten och har aldrig känt mig så obekväm. Och jag är inte den som oroar mig över hur jag ser ut eller vad andra ska tänka men det här var inte min grej. Men idag gav jag det en ny chans. Kändes väl kanske något bättre och min stela kropp behöver nog detta. Man behöver nog träna det mindre roliga för att bli bättre på det roliga.

Fick en paus på en halvtimme innan nästa pass. Bytte till en torr tröja, åt en bar, en clementin och drack kaffe. 
(null)

Sen var det dags för årets nyhet. Team Beats! - Pulsbaserad gruppträning. 
Vi körde uppvärmning sen 5 stationer med 3x40 sek med 20 sek vila emellan.  60 sek vila innan det var dags för nästa station. Stakmaskin, roddmaskin, kettlebell marklyft/planka, skillmill och rodd med TRX-band/armhävningar. Sedan avslutade vi med ett antal burpees. Kan säga att det var kräkvarning. Men så kul. Ska försöka få till ett sånt här pass i veckan. Byter nog ut mina korta löpintervaller mot detta.

Kändes som kroppen fick sig en rejäl genomkörare och kände mig så nöjd efteråt. 

Här är en länk så kan ni se hur Teambeats såg ut. Men det här är gruppen innan.

Hemma blev det slutet på damernas skidskytte, stafett. Och tänk, dom gjorde det igen. Grattis till bronset! En öl och lite nötter till detta. 
(null)

Kommentera inlägget här: