Carina

Min blogg!

Kategori: Allmänt

Kom ihåg, jag bloggar när jag vill och har tid inte för att uppfylla andras behov eller förväntningar. Förvänta er inte regelbundna uppdateringar. Det kan vara som ketchupflaskan - ingenting, sen ingenting och rätt som det är kommer det en mindre eller större "klutt".  

När du är inne så uppskattas alltid en kommentar. På det viset ser jag ju också vem som bemödat sig att logga in och läsa det jag skriver/tittar på bilder. Enklast kommenterar du genom att ställa markören över där det står Kommentarer (Ganska liten text i lila nere till höger i inlägget. Oftast står det också (0) efter.)  

Du kan också bevaka min blogg. det gör du enklast genom att trycka på ikonen "Följ bloggen med bloglovin".  

Njut nu av sommaren som äntligen har kommit!

Semester

Kategori: Allmänt

På fredag bär det av.

Först åker vi till Wittstock i Tyskland. Där ska vi övernatta på det här hotellet...Nästa dag far vi vidare mot Österike som är målet. Vi kommer att bo sova  7 nätter på Gasthof Baumgarten med frukost och middag.


Just nu är det visst en massa regn och översvämningar i trakterna runt omkring. Vi hoppas att det hinner regna klart innan vi kommer fram. Vi tänkte ta med oss solen. I våra planer ingär inget regn och vi hoppas kunna röra oss runt i alperna och njuta av de fina vyerna. Jag införskaffade ju ett regnställ i våras och tänker inte låta lite regn stoppa mig men utsikten och upplevelsen lär ju inte bli detsamma om vädret är dåligt.

På hemvägen kommer vi att övernatta på 2 ställen i Tyskland. Tänkte försöka undvika Autobahn och isället se lite utefter vägen. Första natten på hemvägen övernattar vi på...


Gasthauf Wolz i Eurdorf och nästa natt blir det...hotel am Rathaus i Tangermünde innan vi åker hem till Grindstugan.

Eftersom vi aldrig gjort något likanande (bilat utanför Sverige) så blir det ett STORT  äventyr för oss. Jag kommer (troligtvis) inte att uppdatera under resan men ska försköka att visa lite i efterhand.

Under tiden vi är borta kommer Bella och Sara att se till katter och hus. Dom verkar också se fram emot att fo bo för sig själva ett tag. Nu när Bella har körkort så går det ju bra. Då kan dom åka och handla och ta sig en utflyckt eller två när dom ledsnar på gräsmattan hemmavid.

Sommar och sommar och sol....

Kategori: Allmänt

Förra vekcan var jag gnällig! Tyckte att det var grått och kallt. Nu är det VARMT men jag tänker inte klaga (inte än) utan bara njuta. Idag har det varit en blandning av ogräsrens, stranden, övningskörning,grillat ... och nu dator. OK om jag måste klaga på nåt så skulle jag vilja ha mer tid för mig själv med bara tystnad och inga måsten och borden runt omkring mig. Vet att det hänger mycket på mig men är dålig på att ge mig det. Inte alltid kul att vara kontrollfreak.

Här kommer några bilder från strandenBadbrudarna!!!


Stefan gassar i solen!Jag fick också var med på ett hörn!

Jodå, vi badade också. Men det finns det inga bilder på. Lite kallt i vattnet än är det men det var skönt att svalka av sig emellanåt.