Carina

Död

Kategori: Vardag

En gammal trotjänare har gått ur tiden.
Måste säga att den varit kärnfrisk utan några krämpor
tills den idag stendog.
Enda felet har varit att det varit så dammigt under skärmen så det har varit svårt att se displayen.
Knapparna är väldigt nötta och den var hopplöst omodern.
Men nu kan jag äntligen få en ny.


R I P

KOMMENTARER:

  • Mary säger:
    2011-11-23 | 23:21:56
    Bloggadress: http://justinlife.bloggplatsen.se

    Julpyssel och lyxlunch låter som en trevlig dag:)

    Själv känner jag mig lite utsjasad sådär efter att ha sprungit runt i 8 timmar i butiken. Chefen frågade igår om jag kunde jobba idag då det var mycket (vi syr även gardiner och annat på beställning) som samlat ihop sig. Idag frågade hon igen om jag kunde jobba imorgon så nu har jag poff 5 dagar på rad och alla lediga dagar försvann + att jag jobbar lördag men det kan man kanske köpa sedan när lönen kommer:)

    Förstår om du inte hängde med på det om mitt jobb och lön. När jag började blogga förra året i oktober var jag sjukskriven sedan jag slutade mina studier 09 sedan började jag på "jobbet" som arbetsträning i december som jag sedan fick förlängt och nu för 2 veckor sedan omvandlat till vikariat för en tjej som gick hem för barnledighet. Därför känns det bra med lönekuvertet, blev bradiga uppsving bara på de två första veckorna:)

  • Mary säger:
    2011-11-24 | 20:37:39
    Bloggadress: http://justinlife.bloggplatsen.se

    Hittat någon ny fon än?



    SV Eftersom jag lyssnat på alla de som jag tyckte kunde vara bra på elib så är jag inne på dem som kanske kan vara bra:)

    Blev lite nyfiken när jag såg att de hade Twilight som alla ungdomar är helt frälsta i så nu lyssnar jag på böcker för unga vuxna och vampyrdrama:) Men den är faktiskt helt okey att virka till och men som ung hade jag nog gillat den mer.

Kommentera inlägget här: