Carina

Maj

Kategori: Vardag

Nu går det i 180 känns det som. Efter att ha haft det rätt lugnt på jobbet under vintern har det nu lyckats samla ihop sig ordentligt. Allt ska vara klart samtidigt. Nu kan jag inte göra mer än en sak i taget men försöker så gott det går.

I naturen händer det grejer och det går i raketfart. Det hinner knappt börja blomma förrän det är över. Vackert är det i alla fall. Syns att det går så fort bara.,
Det har blivit en del trädgårdsarbete. Tre helger i rad har vi varit vid svärföräldrarnas sommarstuga och räfsat och donat. Igår räfsade jag det sista och Stefan klippte gräset. Dom fick också hjälp med att få landet grävt och några potatisar i jorden. 

(null)

Förra helgen hade vi Melvin med oss ur. Hade räknar med att inte gå så mycket gjort då men det gick jättebra. Han pulade på med sitt och vi kunde räfsa. 
Den här helgen har varit toppen. Började lite molnigt igår förmiddag men solen kom fram och stekte på ordentligt. Efter arbete vid stugan blev det Tacos och sedan Eurovisionsschlagern. Lyckades hålla mig vaken hela tiden. Men vad hände egentligen? Kackel-låten vann och Sverige som låg så bra till fick inte många tittarröster. Inte för att jag gillar den så mycket men hade gissat på top 5 i alla fall. 

Idag blev det årets första balkongfrukost. Riktigt svettigt på balkongen. Tvättade fönstrena på vänstersidan. Trodde det blev bra tills kvällssolen kom dit. Katastrof. Får nog göra om det men vet inte när. 
Blev en tung löptur i Janstorpsskogen och sedan grill på gården. Avslutade med kaffe med grannarna innan det blev en stunds slötittande på TV:n.
(null)

(null)


Nu blir det att sova och samla ihop sig för ännu en arbetsvecka. 
Kommentera inlägget här: